BC De Boerderie nevenprogramma 2016 – 2017


Voor het komend seizoen staat het volgende nevenprogramma op stapel.

Wie kunnen er meedoen?

Het programma is toegankelijk voor alle leden van BC De Boerderie en wanneer er meer liefhebbers dan plekken zijn, geldt: wie het eerst komt het eerst maalt.
Alleen wanneer er voldoende ruimte over is, kunnen ook paren die bestaan uit een lid en een niet-lid aan de activiteiten deelnemen. Of die ruimte er in een concreet geval is, wordt pas beslist aan het eind van de inschrijftermijn.

De activiteiten
  • Een herfstautodrive op zaterdag 29 en zondag 30 oktober 2016. Twee autotochten door de herfst-Achterhoek op zn mooist en een overnachting. Zaterdag gaat de tocht naar Vorden en omgeving, zondag rond Winterswijk. Er wordt overnacht in een oude Saksische boerderij in Markvelde (inclusief diner, bridgeavond en ontbijt). De autotochten zijn inclusief lunch en gratis consumpties in de speelgelegenheden; in de prijs van de overnachting is het diner, het ontbijt en het drinken s avonds inbegrepen. Opgeven voor autotochten (€ 55 per paar per tocht) vóór 15 oktober; voor all-inclusive overnachting (€ 150 per paar) vóór 15 september bij godfried@boerderie-bridge.nl. Voor het overnachtingsarrangement is plaats voor maximaal 6 paren. Voor meer informatie zie herfstautodrive. Inschrijving staat vanaf 20 juni open.
  • Een culibridgeavond in De Blanckenborgh in Haaksbergen op zondag 11 december 2016. Zes bridgerondes, afgewisseld met lekkere gerechtjes die samen een culinair diner vormen. Plaats voor maximaal 20 paren. Prijs per paar: ± € 40 + een volle spaarkaart van de AH-restaurant-actie. Aanmelden vóór 25 november. Inschrijving staat vanaf 20 juni open.
  • Een bridgeweekend in het voorjaar van vrijdag 21 tot zondag 23 april 2017. Dat vindt dit keer plaats op een fraaie locatie bij het dorpje Einen aan de Eems, een klein half uur ten oosten van Münster. Kosten € 135 per persoon. Voor meer informatie zie weekeind Einen. Inschrijving staat vanaf 20 juni open.
  • Een zomerfietsdrive op zondag 18 juni 2017. Kosten € 35 per persoon inclusief lunch en alle consumpties. Nadere details volgen begin 2017.
Voor bovenstaande activiteiten moet vooraf betaald worden. Bij onverhoopt afmelden daarna kan het bedrag in het algemeen niet gerestitueerd worden. Het is wél mogelijk om je dan zonder extra kosten door een ander te laten vervangen.
  • In het najaar geeft Nico van Diepen een aantal vervolglessen voor beginnende bridgers. Deze lessen zijn bedoeld voor leden van het C-lijn-niveau die vinden dat ze toch ál te vaak een score van onder de 40% halen en daar wat aan willen doen. De nadruk ligt op het verstevigen van de basis en niet op het kennismaken met nieuwe conventies e.d. Kosten € 5 per persoon per avond (betalen aan de zaal). Nadere mededelingen volgen in de loop van september 2016.


©2005 bridgeclub de boerderie | enschede | | sitemap